Szolgáltatásaink

  • Szakértői tevékenység
  • Programok bevezetéséhez szakmai segítségnyújtás
  • Könyvelési szolgáltatás
  • Belső ellenőrzés
  • Tanácsadás

Cégünk komplex számviteli szolgáltatások nyújtására képes, mely lefedi a pénzügyi-számviteli terület nagy részét. A szolgáltatás magában foglalja a bejövő és kimenő számlák, kötelezettségvállalások, pénztári tételek, banki tételek könyvelését, vegyes könyvelési tételek könyvelését, előirányzatok könyvelését, adatszolgáltatások készítését, feladását. 

A szolgáltatások teljes körűen és részenként is igénybevehetők a megbízó igényeinek megfelelően. A könyvelési szolgáltatásban a nekünk legkedvesebb a bérek könyvelése, ilyen felkérést szívesen vállalunk, mert értünk hozzá, van módszerünk az egyező és egyeztethető könyvelésre, hibakeresésre. 

Jellemző szolgáltatás csomag szokott lenni a bérek könyvelése + egyéb vegyes könyvelési tételek + adatszolgáltatások + bevallások elkészítése, mely vagy nevesítetten vagy a nélkül tartalmaz tanácsadást is. Szívesen válaszolunk a nekünk feltett számvitelt, vagy programot érintő kérdésekre akkor is ha nincs nevesítve a szerződésünkben.

Számtalan szerződésünk volt már kiváló, beolvadó, megszűnő, alakuló költségvetési szervek ezen folyamatainak sajátos számviteli elszámolásainak könyvelésére, ezen időszakokra.A költségvetési szervek és egyéb közpénzekkel gazdálkodó szervezetek, gazdasági társaságok életében fontos és kiemelt szerepet kap a belső ellenőrzés. A tevékenység kiterjed a működés szabályozottságának, a megalkotott szabályzatok betartásának ellenőrzésére. Feladata a folyamtokba épített kontrollpontok meghatározása, javaslatok megfogalmazása a központi irányítás részére, ezáltal csökkentve a működésből 
eredő kockázatok mértékét.

Tanácsadási szolgáltatásunkban fenti könyvelési elemek, folyamatok szupervíziója, illetve az adatszolgáltatások, bevallások készítése szerepel a leggyakrabban. Több szerződésünk volt már különféle könyvelő programok bevezetése kapcsán gyakorlati tanácsadásra, a kezdeti indulási nehézségek áthidalása céljából.

A szakértői tevékenységünk pedig különböző részfeladatok célzott vizsgálatára, megoldások feltérképezésére, javaslatok tételére irányul, ilyen például egy adott szervezet több évet érintő ÁFA bevallásainak, és a könyvelés kapcsolatának vizsgálata, a bérkönyvelés helyességének vizsgálata stb.