Bemutatkozás

Cégünk 29 éve a számviteli szolgáltatási iparág területén működő magyar tulajdonú társaság. A jelenlegi társasági formában 2007 óta működünk.

Cégünk fókuszában a költségvetési szervek számvitele, és könyvelési feladatai állnak, de az elmúlt években tapasztalatot szereztünk a non profit, és a vállalkozási számvitel területén is. Főtevekénységünk a könyvviteli szolgáltatás, melybe a főkönyvi és analitikus könyvelési feladatok, számviteli tanácsadás, bevallások, beszámolók készítése egyaránt beletartozik. Néhány éve szolgáltatásaink között szerepel a költségvetési szerveknek is szóló információ-technológiai tanácsadás, melyben főként az intézmények szakmai, és a gazdasági területei közötti információáramlásra koncentrálunk, valamint gyakorlattal rendelkezünk a különféle méretű intézmények számvitel-szervezési rendszereinek kialakításában is.

Referenciáink között szerepelnek a Klebersberg Központ tankerületei, helyi önkormányzati szervezetek, központi költségvetési szervek. Az államháztartás területén alkalmazott integrált ügyviteli rendszerek alkalmazásában gyakorlott munkatársaink otthonosan mozognak, ismerjük többek között a Forrás SQL, Forrás.Net, a CT EcoStat, az EPER, a Saldo Creator, az SAP, ASP különféle szakrendszereit is

Egyedi megoldásaink révén képesek vagyunk nagy mennyiségű adatok belátható időn belüli feldolgozására, és a vonatkozó számviteli kormányrendelet szerinti könyvelés és adatszolgáltatások határidőre történő összeállítására is. Nekünk fontos a munkánk színvonala, ezért munkatársaink főiskolai, egyetemi végzettségűek, és regisztrált mérlegképes könyvelők.